Sabtu, 31 Maret 2012

Chili

All we know that chili is hot, because salty is salt. So, what make the chili hot? There thing named capsaicin in chili, this is hot source. It is so strong until it will give strong effect even in a few accounts.

Then, how does the hot come? In our feeling system there are any accepted pain sensor molecule layers. The pain sensor activated by hot, acid, and any other chemical reaction. When capsaicin touches pain sensor, feeling system was reacted and effected to “hot”. Then body was reacted to increase metabolism, just like when headed to disease attack.

How to lose the hot? Never use the water because it no use at all. Capsaicin molecule is hard to soluble by water. It is better to use milk because it can tie capsaicin. So the hot goes faster, because it was tied by milk that flows to humans gastric.

It is effective to lose the hot in our mouth. If the eye feels hot, never give it milk!!!

Related Posts:

  • Penyakit Teranyar Saat Ini 1. Ogah-Prihatinis (Ogah-Menderitasis)Penyakit yang disebabkan oleh Virus SSG (Suka-Suka Gue) ini gampang menyerang pada anak-anak remaja, tetapi kal… Read More
  • Kisah Sang Banowati Dewi Banowati, putri yang cantik dan manja, adalah permaisuri Prabu Anom Suyudana atau Duryudana dari Astinapura. Puteri Prabu Salya dari Kerajaan … Read More
  • Bangsa Khazar, Leluhur Bangsa Israel Pemaparan ini digambarkan oleh Benjamin Freedman, seorang Yahudi penentang Zionis, yang ditampilkan dalam sebuah video 'Ya'juj dan Ma'juj (Gog and … Read More
  • Aktivasi Otak Tengah Aktivasi otak tengah adalah suatu penemuan fenomenal dalam pendidikan anak. Teori penggunaan otak tengah sebenarnya telah banyak dilakukan pada ban… Read More
  • Kresna Menurut kitab Mahabharata, Kresna berasal dari Kerajaan Surasena, namun kemudian ia mendirikan kerajaan sendiri yang diberi nama Dwaraka (Dwarawati… Read More

0 komentar:

Posting Komentar

Silakan berkomentar, mumpung gratis lo...!!!

Daftar Blog Saya